Vakuumposer til tøj- og rejse

På denne side har vi samlet vores udvalg af VAGO-vakuumposer til rejsen, så du kan komprimere dit tøj og andre bløde genstande som håndklæder og spare plads, så du kan have mere med i kufferten. Vælg mellem vores tre størrelser af rejse-vakuumposer nedenfor, der sikrer, at du aldrig mere skal undvære de ting, du har brug for på rejsen eller på vej hjem.

Vakuumposerne skal bruges sammen med den populære VAGO-kompressor, som på få minutter kan komprimere dit tøj eller bløde genstand. Du kan læse og se mere om VAGO-kompressoren ved at klikke her.

Hvis du har behov for at spare mere plads i din kuffert, så kan vi anbefale at tag et kig på vores pakkeløsninger. Her kan du vælge løsninger, som er sammensat ud fra forskellige behov, og ligeledes kan der spares penge ved at købe flere vakuumposer på én gang.

 • VAGO Rejse Vakuumpose - Lille

  VAGO vakuumpose – lille (36 x 36 cm)

  Vores lille VAGO-vakuumpose er ideel til dig, der rejser uden den helt store oppakning, eller som ”bare” har en forlænget weekend eller sviptur på tegnebrættet. Vakuumposen kommer i målene 36 x 36cm, og der er således plads til det mest nødvendige tøj og andre bløde genstande.

  99.00 kr.
 • VAGO Rejse Vakuumpose - Mellem

  VAGO vakuumpose – mellem (50 x 60 cm)

  Denne VAGO-vakuumpose i mellemstørrelse er velegnet til dig, der rejser flere gange om året eller har et større pladsbehov end gennemsnittet. Vakuumposen måler 50 x 60 cm, hvilket giver plads til masser af tøj eller muligheden for at holde det beskidte adskilt fra det rene.

  119.00 kr.
 • VAGO Rejse Vakuumpose - Stor

  VAGO vakuumpose – stor (70 x 100 cm) PT. UDSOLGT

  Denne helt store VAGO-vakuumpose i målene 70 cm x 100 cm er lavet til globetrotteren, der har behov for meget plads og/eller rejser mange gange i løbet af året, eller familien med børn. Her er plads til vinterjakker, familiens tøj eller andre bløde genstande, der fylder godt op i kufferten.

  139.00 kr.

VAGO-vakuumposer: Spar op til 50% af pladsen

Vores VAGO-vakuumposer er ikke som den traditionelle vakuumpose, som kræver, at du bruger din støvsuger eller lignende, hvis du ønsker, at dit tøj, håndklæder eller andre bløde ting skal fylde mindre i kufferten. VAGO-vakuumposer er nemlig designet med udgangspunkt i årets rejsegadget, VAGO, som er en lille, smart og praktisk enhed, der gør hele arbejdet med komprimering for dig, uden at du skal røre en finger, og derfor kræver vakuumposerne også brugen af VAGO-pumpen for at fungere.

Ved at opbevare dit tøj i en af vores smarte rejse-vakuumposer kan du reducere den plads, dit tøj fylder, med op til 50% eller mere – det giver masser af plads til souvenirs, elektronik eller noget helt tredje, du ikke kan leve uden.

Vakuumposerne til tøj- og rejsen her på siden kommer i tre forskellige størrelser i målene 36 cm x 36 cm (lille), 50 cm x 60 cm (mellem) og 70 cm x 100 cm (stor), hvorfor vi altså har noget til både den almindelige rejsende og globetrotteren med hele verden som sin legeplads. Uanset om du blot har almindelig hverdagstøj i kufferten, eller om du også medbringer vintertøj, bamser eller andre bløde genstande, der optager meget plads, har du således mulighed for at finde en passende rejse-vakuumpose her.

Find en eller flere vakuumposer til rejsen til dig selv eller familien her, og få plads til alt det, du har brug for på dit næste eventyr. Hos Smartvago.dk har vi altid rejse-vakuumposer på lager i forskellige størrelser og sender din bestilling samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14:00. Har du spørgsmål til vores VAGO-vakuumposer, er du mere end velkommen til kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vakuumposer til tøj og andre bløde genstande

VAGO vakuumposer sammen med VAGO-pumpen er unikt designet med fokus på den rejsende, men de kan naturligvis også bruges i hjemmet, eller til andre formål, hvis man blot ønsker at vakuumkomprimere sit tøj, eller andre bløde genstande, som optager en masse luft som blot fylder.

Vakuumposerne er udført i et solidt materiale, som gør at poserne kan genbruges, og derved skåner miljøet, da vakuumposerne kan bruges mange år ud i fremtiden, uanset om du rejser meget eller blot ønsker at komprimere dit tøj.

VAGO-vakuumposerne er ikke at sammenligne med de billige vakuumposer som findes på markedet, som fx. skal rulles – der er tale om vakuumposer af høj kvalitet, med indbygget plastik membran som fungerer sammen med VAGO-pumpen, og en luknings mekanisme som er stærk og effektiv.