Bliv samarbejdspartner

Bliv affiliate partner med VAGO Danmark.Er du en digital marketer eller online influencer, måske indenfor rejse nichen? Er du på udkig efter spændende affiliate-partnerskaber, for at øge indtjeningnen via dine trakfikkanaler? Så behøver du ikke lede længere! VAGO Danmark leder efter personer, der ønsker at blive affiliate-partnere og deltage i vores voksende netværk. Ved at indgå partnerskab med os kan du nyde en række fordele og tjene provision ved at sælge vores fremragende produkter, som b.la. henvender sig til rejse interesserede og folk der elsker smart gadgets.

 

Hvorfor bør du overveje et partnerskab med os?

1. Lukrative provisioner: Som affiliate-partner hos VAGO Denmark får du mulighed for at tjene generøse provisioner på hver vellykket salg, du genererer via dine salgskanaler. Vi værdsætter dit hårde arbejde og tilbyder konkurrencedygtige provisionssatser for at sikre, at dine bestræbelser bliver belønnet. Vi ønsker et win-win samarbejde, og derfor er det vigtigt for os, at du også føler at du får den rette provision, for dit arbejde!

2. Høj kvalitet af produkter: Hos VAGO Danmark er vi stolte af vores enestående vakuum-produkter. Vi tilbyder et bredt udvalg af innovative og premium-kvalitetsvarer, der imødekommer behovene hos moderne forbrugere. Når du samarbejder med os, vil du promovere produkter, der er efterspurgt indenfor branchen, worldwide, og som er gennemtestet og af høj kvalitet, og som ikke er at sammenligne med billige kopivarianter på markedet. VAGO er first-mover indenfor denne vakuumpumpe teknologi på markedet.

3. Stærkt brandrygte: VAGO har etableret sig som et betroet brand på markedet indenfor vakuumkomprimering af tøj til rejsebrug, verden over. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed har givet os en loyal kundebase. Ved at associere dig med vores brand kan du drage fordel af det, ved at opbygge en solid tillid, til netop dit publikum.

 

Hvem er vi?

VAGO Danmark er en førende leverandør af banebrydende vakuum-produkter, der er designet til at forbedre og gøre hverdagen enklere, og hovedsageligt med fokus på rejsebranchen. Vores fokus ligger på at levere innovative løsninger, der forenkler og optimerer daglige rutiner. Fra smart home-enheder til teknologiske gadgets tilbyder vi et bredt udvalg af produkter, der kombinerer funktionalitet, bekvemmelighed og stil.

 

Sådan kan du blive affiliate partner med VAGO Danmark

1. Tilmeld dig på Partner-ads.dk (kommer snart!): Du kan deltage i vores affiliate-program ved at tilmelde dig på Partner-ads.dk. (kommer snart) Denne platform giver en problemfri og effektiv måde at administrere dine affiliate-marketingaktiviteter på, spore dine provisioner og få adgang til marketingmateriale til at fremme vores produkter effektivt. Du skal blot “anmode” om at få lov at samarbejde med os via deres platform, og vi vil gennemgå dine informationer, og vende tilbage til dig.

2. Kontakt os direkte: Hvis du foretrækker en mere personlig tilgang, er du velkommen til at kontakte os direkte. Giv os flere oplysninger om dig selv, herunder detaljer om din online tilstedeværelse og hvad du laver online. Vi vil gerne vide mere om områder som:

  • Hvad er din erfaring?
  • Er du influencer, affiliater, eller noget helt tredje?
  • Hvilke salgskanaler arbejder du med? Gerne mere om hjemmeside, sociale medie konti, brands, personnavne, m.m.  Arbejder du indenfor rejse nichen?
  • Statistik: Fortæl os gerne lidt mere om hvor bredt dit publikum er, meget trafik generere du? Antal følgere hvis du er influencer, m.m. Så vi kan vurdere om et samarbejde giver mening.

Herefter vil vi gennemgå din ansøgning og vende tilbage til dig med yderligere instruktioner om, hvordan vi evt. kan lave et samarbejde sammen, mulighederne. mm.

Gå ikke glip af denne spændende mulighed for at samarbejde med VAGO Danmark som affiliate-partner. Tilmeld dig vores program hos Partners-ads.dk (kommer snart), i dag, og begynd at tjene provision via dine salgskanaler.

Vi ser frem til at høre fra dig!