Hvad er VAGO?

VAGO er en ultimative bagage kompressor. En lille rejsegadget som du kan tag med dig overalt hvor du rejser, og med sin vægt på blot 86g og længde på 70mm, kan den fx nemt være i din lomme eller jakke.

VAGO anvender den nyeste smartteknologi til automatisk at komprimere dine bløde genstande, så du kan få ekstra plads i bagagen. VAGO kan på blot få minutter vakuum-komprimere en pose fyldt med fx tøj, og vil kunne give dig en besparelse på op til 50%, eller mere.

VAGO er formentligt den bedste rejsegadget i 2021, og er et “must” for en ægte globetrotter som rejser verden tynd, eller en forretningsrejsende, som har verden som sin arbejdsplads.

Hvorfor VAGO?

At rejse er populært, og vi rejser som aldrig før. Vi elsker ligeledes at shoppe på vores rejser, og ofte opstår problemet på hjemrejsen, at man ikke har nok plads i bagagen. Ja, du kender formentligt problemet?

Folkene bag VAGO oplevede selv dette som rejsenørder, og samtidig med stigende gebyrer verdenover for ekstra bagage hos lavpris flyselskaberne, satte de sig for at udvikle VAGO, et rejse-værktøj som havde til formål at gøre det nemmere at få mere plads i bagagen, uden at man behøvede at medbringe en støvsuger eller andet besværligt rejse-grej til at vakuumsuge sit tøj.

I 2021 er dette nu en realitet, og VAGO kan nu købes online her på shoppen, og i mange andre butikker og online shops verden over.

VAGO Danmark

VAGO sælges i Danmark af firmaet Smartmall ApS (CVR: 37472530) , som har mange års erfaring med salg af smarte gadgets online.

Vi mener at VAGO er et utroligt smart produkt, som vil gøre det nemmere for den rejsende at få ekstra plads i bagagen, uden at skulle medbringe div. støvsugere og manuelle pumper på rejsen.

Vi er ikke i tvivl om at VAGO hurtigt vil blive et værktøj som vil være at finde i mange rejsendes kufferter, da det er banebrydende og helt unikt. VAGO er patenteret og trademark registreret, og sensor/pumpe teknologien er ikke at finde i lignende vakuum produkter.

Har du spørgsmål eller forespørgsler omkring VAGO produkter, så kontakt os på: kontakt@smartvago.dk, eller udfyld kontakt formularen her, og vi vil vende tilbage.